Pressen skrev

En af årets mest omtalte business-bøger

”De virkelige Helte – et portræt af ejerlederkulturen”, er en af de mest omtalte business-bøger i 2011.

Læs her, hvad medierne skrev om bogen og forfatteren.

Erhvervslivets oversete helte

– Jyllands-Posten

Væksten skal findes i den store, anonyme masse af ejerledede virksomheder, mener forfatteren til bogen “De virkelige Helte”.

 

Han er highflyer blandt ejerledere

– Berlingske Tidende

Rasmus Niebuhr har succes med at producere tandhjul og har fået forskernes ord for, at han er bedre end andre ejerledere. Ny undersøgelse viser, at ejerledere med gode økonomiske resultater besidder dyb faglig indsigt, stor ildhu og en unik evne til at involvere kunder og medarbejdere i produktudvikling.

 

Erhvervslivets stedbørn

– DI Business

Dansk erhvervsliv overser ejerlederne, men med den rette behandling kan deres store vækstpotentiale bringes endnu mere til live. Det mener journalist og forfatter Carsten Steno, der i en ny bog har tegnet et portræt af den danske ejerlederkultur.

http://e-pages.dk/di/2093652732/6

 

BMW-syndromet er en myte

– ErhvervsBladet

Ejerledere rummer det største vækstpotentiale i Danmark, påpeger tidligere chefredaktør for ErhvervsBladet i ny bog. Men de overses i erhvervsdebatten, hvor store koncerner og iværksættere er i fokus.

 

 

De virkelige helte

– Erhvervskommentator Jens Chr. Hansen, Berlingske

Det kniber gevaldigt med at få væksten i dansk erhvervsliv til at gro. Det kniber med at få omsat alle de gode skrivebordstanker til konkret handling. Måske man skulle lytte mere til de virkelige eksperter, iværksætterne og ejerlederne – De virkelige Helte .

 

Ny bog sætter spot på danske ejerledere

– Metal Supply

I ”De virkelig Helte”, giver Carsten Steno et unikt indblik i en del af dansk erhvervsliv, som medierne sjældent beskæftiger sig med.

http://www.metalsupply.dk/article/view/62217/ny_bog_saetter_spot_pa_danske_ejerledere

Ejerledernes vilkår skal være bedre

– Holbæk Amts Venstreblad

Mangel på politisk bevågenhed betyder, at der ikke gøres nok for at forbedre danske ejerlederes rammevilkår, så det virkelig kan betale sig for dem at forfølge en vækstkurs.

 

 

Helt vækstlag overset i dansk erhvervsliv

– DS-bladet

De, der ejer og driver deres virksomhed selv, ejerlederne, udgør rygraden i dansk erhvervsliv. Det rummer det største vækstpotentiale. Men de overses af eksperter, der nedladende kritiserer dem for at være dårlige ledere og bange for vækst. Men kritikken holder ikke.

http://issuu.com/ds-bladet/docs/ds5_11

Hans morfar i Haslev var en rigtig ejerleder

Sjællands Tidende

HASLEV: Erhvervsjournalist Carsten Steno har netop udgivet en bog om ejerleder-kulturen i Danmark. Første eksempel i »De virkelige Helte« er hans egen morfar Aage Hansen, manden bag Sjølund Smed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *